Uncategorized

Glædelig jul

Ganske kort her julemorgen vil jeg blot ønske dig en dejlig jul. Jeg sidder i mit køkken til lyden af englespil og udsigt til det smukke juletræ min søn valgte, som vi pyntede så fint i går. Her er ro, og lyd af tegnefilm fra stuen. Jeg elsker juledagene med mine næreste – Denne tid er romantisk og kærlig og jeg er vild med det. Om lidt spiser vi morgenmad og ser gårdagens afsnit af julekalenderen og så tager vi på kirkegården og siger glædelig jul til min far og farmor. Kl. 15 ankommer min og min eksmands familie – vi bliver 17 mennesker i mit lille bitte hus. Der skal dækkes smukt julebord, laves marcipangris og høres julemusik. Det er så heldigt, at min familie kommer med maden, så jeg skal ikke have gang i hverken ovn eller komfur.

Vi starter med gaver, der er nemlig så mange, så vi tager dem i etapper. Kl. ca. 19.00 spiser vi og så forsætter vi med gaver. Herefter synger vi salmer. Hvert familiemedlem må vælge sin yndlingssalme. ‘Højt for træets grønne top’ og ‘Nu det jul igen’ tager vi omkring træet og igennem hele huset. Vi afslutter med pakkeleg som oftest ender i de vildeste kampe og masser af høje grin og tumult, den perfekte afslutning på en glad og højtidelig aften.  Jeg glæder mig, til det hele.

Jeg ønsker dig og dine kære en uforglemmelig smuk juleaften.

xxx
Malene

Glædelig jul
Artikel
Glædelig jul
Beskrivelse
Ganske kort her julemorgen vil jeg blot ønske dig en dejlig jul. Jeg sidder i mit køkken til lyden af englespil og udsigt til det smukke juletræ min sø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply