Produkt og design (Interior design)

Are you ready for 2017?

Lige om lidt starter vi på et nyt år… Jeg elsker den tid på året, hvor man lægger det gamle år bag sig og tager hul på et nyt…. Et helt nyt år som du kan forme præcis som du vil. Kalenderens sider er tomme, og det er din opgave at udfylde dem, gør det nu godt, tænk dig om og giv dig selv mindst en rigtig god oplevelse hver måned.

Mit 2017 skal fyldes med masser af spændende historier som jeg kan fortælle videre til dig her på Boligcious om alt det spændende design, jeg finder på de rejser, jeg allerede har planlagt. Jeg kommer til at rejse meget i år, det kan jeg mærke og jeg GLÆDER mig. Har allerede 4 rejser i kalenderen…. det kilder i maven at tænke på. Mit 2017 skal også fyldes med nærvær, venskab, kærlighed, rejser og i det hele taget bruges på de mennesker, der fylder i mit liv, gør mig glad og giver mig god energi. Hvad skal dit år bruges på?

Planlægning skal der til, særligt når man har børn, aktiviteter, travlt job, venner der skal fejres, fester og rejser. Jeg er typen der bliver nødt til at skrive ned ellers glemmer jeg, jeg har en frygtelig hukommelse.

Jeg har fået en smuk og praktisk kalender i gave og den skal hjælpe mig lidt på vej…

Kalenderen er fra Cahetu og den er designet af butiksindhaverne selv… Det synes jeg faktisk at de er sluppet ret fint fra. Du kan købe den her

Are you ready for 2017?
Artikel
Are you ready for 2017?
Beskrivelse
Lige om lidt starter vi på et nyt år... Jeg elsker den tid på året, hvor man lægger det gamle år bag sig og tager hul på et nyt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply