Uncategorized

Hjerterum

I fredags pyntede jeg juletræ sammen med min kollega Camilla Høeg (vi har sammen et Content bureau – HØEG+MØLLER). Vi var en masse personer (influencers bliver vi kaldt:-) der hver især skulle pynte et træ med pynt som vi selv havde valgt. Hvis sandheden skal frem, så kom vi lidt med på et afbud – Caroline Flemming meldte fra i sidste øjeblik, og så ringede man til os… det er da okay:-) – men det vil sige, at vi ikke selv har valgt hvilken slags pynt vi pyntede med. Det betød dog ikke så meget, for hele arrangementet var i en god sag tjeneste – Og så var det kønt, nostalgisk kvalitetspynt fra Brink Nordic, så vores juletræ blev “Gammeldags” og traditionelt, og ved du hvad? … –sådan kan jeg faktisk bedst lide min jul.

bolicious_1

I samarbejde med Ungdommens Røde Kors og Everclassic.com brugte alle os influencers en dag på at pynte træ og på foto-shoot. Humøret var højt, og Camille og jeg havde en fest. Det var rart at tage en dag ud af vores travle hverdag for at gøre noget for andre, og det håber jeg vi kommer til. Træerne der blev pyntet den dag er nemlig lige nu på auktion hos Everclassic.com og alle pengene går til særligt udsatte børn og unge, som landet rundt bor på kvindekrisecentre eller døgninstitutioner, og derfor ikke holder jul derhjemme – Det kan man da ikke sige nej til vel? Alle fortjener en varm og hjertelig jul.

Du kan byde på vores træ her – Vinder du auktionen, så kan du glæde dig over at kunne pynte dit juletræ med smukt julepynt fra Brink Nordic til en værdi af 6.451 kr. Du kan også byde på andre træer pyntet af f.eks. Sara Maria Mærkedahl, Le Gammeltoft, Lisbeth Østergård, Louise Dorph, Michelle Hviid m.fl. Tjek det endeligt ud der er både træer med B&O produkter, interiør, undertøj og meget mere – Se dem alle her

boligcious_2

     Fotograf: Maria warnke Nørregaard

Hjerterum
Artikel
Hjerterum
Beskrivelse
I fredags pyntede jeg juletræ sammen med min kollega Camilla Høeg (vi har sammen et Content bureau - HØEG+MØLLER). Vi var en masse personer (influencers bliver vi
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply