Uncategorized

Allround Adventsstage

Indlægget er lavet i samarbejde med Rosborg Møbler

Tænk, at det allerede er på søndag, at det er første søndag i advent – Er du klar? Jeg er ikke…..

Siden jeg flyttede hjemmefra har jeg sat en ære i at lave min adventskrans selv. Jeg har altid synes det var sådan lidt for let købt og upersonligt at benytte den samme adventsstage hvert år. Men hey, man forandrer sig jo, man vokser og måske har jeg nået den grænse af adventskranse jeg har i mig? Faktisk ser jeg helt modsat på det i dag, for der er da noget personligt ved at hive den samme adventsstage op af julekassen hvert år, den har jo også en historie ikk? –og der er jo noget traditionelt ved julepynt og stager, der anvendes år efter år.

skaermbillede-2016-11-22-kl-22-14-38

Jeg ved endnu ikke, hvordan min adventskrans kommer til at se ud i år – Måske bliver den hjemmelavet, måske bliver 2016 året, hvor jeg investerer i en færdig adventsstage som jeg kan tage frem hver jul resten af min tid. Måske ender jeg ud i at benytte en stage, som jeg på bæredygtig-vis kan bruge året rundt…

Jeg har samlet 5 stager, som kan bruges som adventsstage i december og som almindelig lysestage resten af året. Alle stager er fra Rosborg Møbler

 

adventsstager

BYG den selv, jeg elsker den gamle Nagel stage (i dag hedder den STOFF) og jeg er særlig vild med den nye udgave i messing. 2 stk. 349 kr. køb her  //  TROMP stagen fra Spectrum er grafisk, maskulin og skulpturel, jeg synes den er ret cool – Kan købes i flere farver og variationer her  //  Jeg er stadig vild med Ferm Livings adventsstage selv om den efterhånden har nogle år på bagen. Der findes tre varianter min yndlings er den grå med guldkuglen kan købes her  //  Grib stål tendensen og invester i den ikoniske klassiker Gemini stagen designet af arkitekten Peter Karpf’s Gemini. Stagen består af to dele som kan paceres efter ønske. Hvis du kigger her kan du se 12 måder at sammesætte flere Gemini stager på //  LUNA stagen består af et rundt træfad med aftagelige messingstager, på den måde kan du pille et par af stagerne af, så den ikke “lugter” af advent i årets øvrige måneder. Fadet giver masser af muligheder for dekoration. Fås også i mørkt træ og med sorte lysholdere, kan købes her

 

LUKSUS ADVENT

reflections-hugau-adventsstager

Hvis jeg virkelig skal gå all in, så ville jeg lave en adventsstage med disse 4 smukke stager fra Reflections. Jeg ELSKER dem! Disse fire krystalstager på en spejlbakke ville virkelig tale til min indre diva og højne min jul her hjemme i retningen af luksus med luksus på – Kan købes her i mange forskellige varianter.

Allround Adventsstage
Artikel
Allround Adventsstage
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Rosborg Møbler Tænk, at det allerede er på søndag, at det er første søndag i advent – Er du
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply