DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Kunst af Morten Christoffersen

Det meste af  2016 har jeg brugt mange af mine ‘Dagens Poster’ indlæg på fotokunst – Det er både fordi jeg er meget optaget af alt, hvad der sker på den front og fordi jeg er så passioneret omkring foto, og nå ja, så er det også fordi, det er meget oppe i tiden med Fotokunst i hjemmet. Det betyder dog ikke, at håndlavede illustrationer, graffiske print og tegninger er dømt ude… –på ingen måde vi skal jo allerhelst mikse det for at skabe personlige hjem med masser af historier. I dag har jeg valgt et smukt abstrakt print af Morten Christoffersen.

kunst-kunstprint-print

Blå abstrakt figur af Morten Christoffersen kan købes hos Retrovilla

Kunst af Morten Christoffersen
Artikel
Kunst af Morten Christoffersen
Beskrivelse
Det meste af  2016 har jeg brugt mange af mine 'Dagens Poster' indlæg på fotokunst – Det er både fordi jeg er meget optaget af alt, hvad der sker
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply