DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Memphis Tableware Poster

Når man køber kunstprint på museer er både titel og kunstner meget markant markeret og en del af selve printet. Det udtryk kan jeg rigtig godt lidt, af flere forskellige grunde. Både fordi jeg er lidt af en font-nørd, jeg elsker fonte og layout, og når det er lavet af en dygtig grafiker kan det give kunstværket et ekstra nøk. En anden grund til, at jeg godt kan lide denne type museumsplakater er fordi, de fortæller en historie om den, der har købt plakaten – en historie der fortæller at vedkommende har oplevet denne udstilling, taget stilling til den og har forelsket sig i den i grad, der gav vedkommende lyst til at bringe noget af oplevelsen med hjem, sætte den i glas og ramme og dagligt mindes om denne udstilling, denne dag og denne oplevelse.

Dagens Poster har lidt af det museumslook med synligt layoutet font – Jeg har lagt mærke til, at de hos Stilleben også kan lide dette udtryk og er begyndt at få lavet tryk med udtrykket. ‘Memphis Tableware’ hedder serien af print – To plakater som vil være fine i køkkenet eller mikset med din øvrige kunst på billedvæggen. Kan købes her

memphis_1_1024x1024 memphis_2_1024x1024

 

Memphis Tableware Poster
Artikel
Memphis Tableware Poster
Beskrivelse
Når man køber kunstprint på museer er både titel og kunstner meget markant markeret og en del af selve printet. Det udtryk kan jeg rigtig godt lidt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply