DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Steen Smoke // Han Kjøbenhavn

Jeg er ret stor fan af Han Kjøbenhavn – Tøjet er ikke lige min målgruppe, men hele kulturen og konceptet som de to “bagmænd” har skabt, er så cool og gennemført, jeg elsker når nogen går ‘All In’ i en sådan grad som Han Kjøbenhavn gør det – I næste nummer af  MAN Issues (udkommer i morgen) kan du læse mere om Han Kjøbenhavn.

Modelbillederne som Han Kjøbenhavn tager er så uventede og rocker cool og derfor glæder det mig stort, at de er begyndt at bevæge sig lidt ud i print til væggen. Dagen Poster:  ‘Steen Smoke’ af Han Kjøbenhavn

steen-smoke-poster-70-x-100-cm

Steen Smoke // Han Kjøbenhavn
Artikel
Steen Smoke // Han Kjøbenhavn
Beskrivelse
Jeg er ret stor fan af Han Kjøbenhavn - Tøjet er ikke lige min målgruppe, men hele kulturen og konceptet som de to "bagmænd" har skabt, er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply