Borddækning Ceramics Produkt og design (Interior design)

Surface… Wauw

“Fordi en stærk idé er intet, hvis den ikke udføres”

Sergio Herman var inspireret af den rå natur i Zeeland, Holland. Et naturskønt område med rå tekstur og masser af smuk uperfekte områder, der udstråler en ærlighed, som Sergio faldt for. Fra den dybe grå farve i den mystiske Nordsø til en arret og aldrende hud… -hver overflade er et symbol på dybde og hver overflade fortæller en historie.

skaermbillede-2016-11-12-kl-05-45-25

Serax er et belgisk firma, som sætter en ære i at invitere og udfordrer designere fra hele verden til samarbejde, og det kommer der efter min mening mange utrolig, stærke, personlige og smukke kollektioner ud af. I samarbejdet her med serien ‘Surface’ blev Sergio inviteret til at fortælle sin historie, og den blev så smukt fortolket i denne rustikke og uperfekt kollektion, som jeg er ret vild med.

Selv fortæller han:

“The Surface collection is a very personal project for me and one that comes from a long-standing desire to create and surprise”

skaermbillede-2016-11-12-kl-06-50-17 skaermbillede-2016-11-12-kl-06-50-04

Se mere hos serax.com

Surface… Wauw
Artikel
Surface… Wauw
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Nadia Kaplan
  november 13, 2016 at 17:22

  Utrolig smukt 🙂
  Og fantastisk jordnær farvesammensætning.

  Rigtig god aften 🙂

Leave a Reply