DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Pool only for swimmers…

Har du nogensinde prøvet at være i svømmehallen helt alene? Det har jeg… Der var engang, hvor jeg svømmede om morgnen – okay… det måske lidt overdrevet… der var en periode (meget kort), hvor jeg svømmede om morgnen… Ofte var jeg den første i svømmehallen, og det var en meget speciel oplevelse.  Hallen var uden lyd og bassinet var stille og roligt – det var magisk!

Dette foto minder mig om de morgner, hvor jeg stod tidligt op og bævrende af kulde, stod længe og samlede mod til at bryde vandets smukke rolige overflade og lade mig falde i det kolde bassin. Smukt foto med et snært af vintage-stemning og et udtryk, der formår at sende mig mentalt tilbage til mine morgensvømmeture alene i svømmehallen.

Fotokunst af Maria Svarbova kan købes her

3662657712544

Pool only for swimmers…
Artikel
Pool only for swimmers…
Beskrivelse
Har du nogensinde prøvet at være i svømmehallen helt alene? Det har jeg... Der var engang, hvor jeg svømmede om morgnen - okay... det måske lidt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply