Ikke-kategoriseret

ROOM:: En nytænkning af reolen

ROOM er en nytænkning af reolen as we know it! Et super spændende projekt af Erik Olovsson & Kyuhyung Cho. Når det kommer til møbler er vi vant til at tænke i firkanter, og vi ser det som det mest normale at placere vores nips, bøger m.m. i kvadratiske rum. De to designere ønskede at divercifisere forholdet mellem objekt og plads og skabe møbler med plads til objekter ud fra en grafisk tilgang.

88_roomgreylowres001

ROOM er et møbel-system med 25 stabelbare blokke og et lavt bord med forskellige geometriske hulrum inspireret af arkitekturen og de genstande, de kan holde. Når alle elementer i ROOM kombineres, kan de danne enten en lang hylde eller et højskab med en række forskellige grafiske kompositioner. ROOM tillader brugeren at vælge deres foretrukne elementer til at opbygge sin egen sammensætning som en hylde, et bord eller bare som en skulptur.88_roomgreylowres002

Hver blok er inspireret af bestemte objekter i forskellige former og størrelser. Den runde til vin, zigzag til telefoner, tablets og bærbare computere osv.

88_roomgreylowres005 88_roomgreylowres003

ROOM:: En nytænkning af reolen
Artikel
ROOM:: En nytænkning af reolen
Beskrivelse
ROOM er en nytænkning af reolen as we know it! Et super spændende projekt af Erik Olovsson & Kyuhyung Cho. Når det kommer til møbler er
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply