Ikke-kategoriseret

Kunstneriske spejle, bakker og borde… Wauw!

Indlægget er lavet som en del af et samarbejde med Boshop

Fuldstændig magisk, smukt og kunstnerisk det er hvad jeg synes om disse smukke spejle, borde og bakker! Den amerikanske designer Dawn har skabt en utrolig smuk serie med magiske overflader, der nærmest gør traditionel kunst overflødig i dit hjem.

Bohsop har taget Dawns serie ‘Notre Monde’ til sig, og jeg tænker, at det har været rocker-svært at udvælge, hvilke af de smukke møbler og accessories, der skulle sælges i deres butik – Jeg har dem lidt mistænkt for, at have måtte tage det hele, og det forstår jeg virkelig godt – og heldigt for os!

Dawn leger med overflader, som hun formår at skabe kunst på via mønstre, farvevalg og udtryk. dawn-mirror-notremonde-boshop

Jeg er dybt forelsket i bordene her, særligt dem med det blå mønster. Den spejlblanke overflade, de abstrakte mønstre fanget i et stramt og strømlinet stel får kontrasterne til at spille på en ufattelig smuk måde.

spejl-spejle-patina-kunst-boshop-boligcioius

Spejlene med smukt patinalook pryder væggene som et smukt kunstværk.bakker-bakkeborde-kunst-boshop-boligcious

Udvalget er stort og jeg synes virkelig du skal kigge forbi og se det hele – Det kan du gøre lige her: boshop.dk

Kunstneriske spejle, bakker og borde… Wauw!
Artikel
Kunstneriske spejle, bakker og borde… Wauw!
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af et samarbejde med Boshop Fuldstændig magisk, smukt og kunstnerisk det er hvad jeg synes om disse smukke spejle, borde og bakker!
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply