Ikke-kategoriseret

Kunst, der kravler ud af sine rammer….

Stærkt inspireret af en tur til Tokyo, vendte Silke Bonde hjem med masser af idéer til den nye kunstprintserie, som nu er blevet en realitet. ‘Grow up’ hedder serien og den er super fin. Silke maler stadig i akvarel. Værkerne er lette og luftige holdt i en simpel farveskala med masser af plads til, at motivet får lov at føre “ordet” – I denne nye kunstprintserie har Silke udfordret “lærredet” med et nyt element. Med nål og tråd har hun så fint syet sting i sine malede motiver. Tråden får lov at “vokse” ud af papiret og gør værket mere levende og sanseligt.

silkebonde_gowup3

Du kan se og købe serien ‘Grow Up’, som indholder 22 unikke værker her

Inspirationen kom da Silke betrådte gaderne i Tokyo og så hvordan små grønne skud stak frem alle vegne fra… – Her kan du læse om hendes tanker:

“The first thing I noticed when I came to Tokyo was all the green plants growing from every little spot in the city. Walking down the streets it seemed like everyone living in the city had their own small micro garden in front of their property. I like the random and messy green look that blurs the line between public and private space. Also, I love the idea that every little property contributes to a greener world. These beautiful green streets of Tokyo harmonize with my fascination of the Japanese aesthetics and the Wabi-Sabi world view based on the beauty of the imperfect, incomplete and ephemeral. An appreciation of asymmetry, simplicity and the ongoing processes of nature are also important aspects of the Wabi-Sabi aesthetics. Something I find very inspiring in my work too._MG_2343

 

 

Kunst, der kravler ud af sine rammer….
Artikel
Kunst, der kravler ud af sine rammer….
Beskrivelse
Stærkt inspireret af en tur til Tokyo, vendte Silke Bonde hjem med masser af idéer til den nye kunstprintserie, som nu er blevet en realitet. 'Grow up' hedder
Forfatter
Boligcious

1 Comment

  • Reply
    Sisi
    oktober 6, 2016 at 14:46

    Smukke værker! Elsker det underfundige, lette og netop wabi-sabi feel der er over dem. Jeg smutter straks over og ser nærmere på hele serien 🙂

Leave a Reply