Ikke-kategoriseret

Multifunktionel nyhed!

Indlægget er lavet som en del af min ambassadøraftale med Skagerak.
Holdninger og udvalg af produktomtale kommer ærligt og kærligt fra mig

pt_1560000_-_Pulse_Daybed_01Jeg har lige spottet dette nye smukke funktionelle møbel fra Skagerak. En daybed, en bænk, en serveringsbakke og en magsinholder i et eller hver for sig. ‘PULSE’ Daybed er godt tænkt! For hvad er det lige med den der daybed? Vi vil alle sammen have en, men bruger vi den? -og hvis ja, bruger vi den så til formålet? Jeg har ikke selv en daybed, men jeg elsker tanken om en… Jeg er dog også ganske sikker på, at den ville ende med at være opbevaring for en masse løse sager uden fast plads, som f.eks. dagens post, vasketøj, aviser og den slags.

pt_1560000_Pulse_Daybed_02

PULSE Daybed kan du bruge til lidt af hvert, og så er den simpelthen så smukt udarbejdet. Brug den som daybed eller brug den som bænk. Brug den til opbevaring af magasiner, stilleben og en enkelt sideplads.

Bænken er forsynet med en hynde i uld. Hynden kan foldes sammen. Under hynden finde du et låg, som kan løftes af og her kan du indsætte PULSE avisholder (dette er et tilkøb). Låget kan endda bruges som serveringsbakke. Du kan altså bruge alle tre dele hver for sig og sammen. Magasinholderen kan nemlig også stå ved siden af. Det er virkelig smart tænkt og lækkert udført!

1560000_Pulse_Daybed_M_Hynde1600900_Pulsemagazine_Holder_F_Daybed_U_Hynde pt_1560000_Daybed_Open_M_Hynde pt_1560000_Daybed_Open_U_hynde

Multifunktionel nyhed!
Artikel
Multifunktionel nyhed!
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af min ambassadøraftale med Skagerak. Holdninger og udvalg af produktomtale kommer ærligt og kærligt fra mig Jeg har lige spottet dette
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply