Ikke-kategoriseret

I like it, what is it?


I LIKE IT, WHAT IS IT?


main product image 600 750 plamen_0Wauw… er den ikke bare fin? ‘PLAMEN’ hedder stagen fra hollandske Studio Macura. Stagen er forsynet med en smuk og skulpturel lyseslukker, der i sit design ligner toppen af et lys med væge. Uden stearinlys sættes lyseslukkeren på stagen og danner en fin skulptur.

Plamen2wwwNår stagen er i brug og lyset er tændt, hviler lyseslukkern på stagens fod, og på den måde har man endnu et fint og skulpturelt udtryk. Når flammen skal slukkes sættes lyseslukkeren ovenpå vægen, og her kan den blive til lyset atter tændes. Altså et design med tre forskellige udtryk. Skærmbillede 2016-09-10 kl. 13.01.15

 

I like it, what is it?
Artikel
I like it, what is it?
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply