Ikke-kategoriseret

Mig og Bailey

Indlægget er sponsoreret for sofakompagniet – stylet og fotograferet af mig

Jeg fik besøg for nylig i mit nye fotostudie af ‘Bailey’. ‘Bailey’ er en smukt formgivet sofa med flotte læderdetaljer. Sofaen er designet af designduoen Says Who for Sofakompagniet.

Min opgave lød på, at jeg skulle style sofaen i et miljø. Jeg havde fuldstændig frie hænder, idéen var nemlig at se, hvilke omgivelser jeg synes ville klæde sofaen. Allan min skønne kollega fra bloggen Bungalow5 fik samme opgave. Vi har hver især udvalgt en sofa fra Sofakompagniets nye kollektion ‘Infinite Collection’. Jeg valgte ‘Bailey’ sofaen, fordi jeg forelskede mig i den feminine form og de smukke læderdetaljer. Jeg blev også ret vild med ‘Footrest’ en smuk stor puf i læder, designet af: Christiane Schaumburg-Müller.

Jeg ville gerne skabe et feminint og kunstnerisk univers med lidt stringente og rå kontraster omkring sofaen – Altså lege lidt med kontraster mellem det stramme og linære og det runde og romantiske.

Her kan du se resultatet

DSC04785 DSC04772 DSC04776 DSC04791

‘Bailey’ er betrukket med tekstil i 67% Uld, 26% Nylon, 7% Polyester – Læderet er anilin læder, en naturlig, lækker og ubehandlet læder. ‘Bailey er en 3-seater sofa, den måler: b228 x  d87 x h69 cm, og koster 6.499 kr. – Der findes også en stol til sofaen… just saying. Puffen måler b96 x d96 x h31 cm, 3.899 kr. – Se mere her

Allan (Bungalow5) valgte sofaen ‘MYRA’. Det er sjovt at se vores forskelligheder, både som bloggere og stylister, men også den tydelige forskel i vores køn. I Allans indlæg får du tip til, hvordan du vælger den rette sofa – Du kan læse indlægget her – Her kan du se Allans univers, stylet og fotograferet af Allan selv.

Bungalow5_Sofakompagniet_1_3 Bungalow5_Sofakompagniet_1_4

Mig og Bailey
Artikel
Mig og Bailey
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret for sofakompagniet - stylet og fotograferet af mig Jeg fik besøg for nylig i mit nye fotostudie af 'Bailey'. 'Bailey' er en smukt formgivet sofa med
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply