Ikke-kategoriseret

Potter og pander i lækre klæder

Jeg er et madøre, og jeg er særligt vild med god simremad, grydestege, gryderetter, saucer og supper. Vi lever i en tid, hvor vi igen er begyndt at værdsætte god mad lavet fra bunden og af gode råvarer – og det må gerne tage tid – eller… altså vi har jo ikke mere tid vel? men det må gerne føles som om det har taget tid at lave – Vi er altså lidt iscenesættende, men hey hvis det giver os en god følelse og øger vores livsværdi, så hul i det ikk? Vi er blevet mere laid back, og nyder at samles omkring bordet om det gode måltid. Det skønne er, at vi også har lagt det perfekte lidt på hylden, når det gælder servering – Det er mere end okay, det er faktisk næsten et must at sætte gryden direkte på bordet (husk varmebriksen, så direkte skal det heller ikke være). Slut med at fylde over i terrinen og de flotte skåle, bare gryden på bordet og værs’go! – Det kan jeg lide!

Skærmbillede 2016-09-21 kl. 20.51.14

Se det kræver jo lidt at grydens udseende, den må gerne være lækker og rustik, så den lever op til måltidet. Eva Solo har netop lanceret denne serie ved navn Nordic Kitchen. En serie, der ligner de der smukke gamle rustikke støbejerns pander og gryder – dem elsker jeg, de giver virkelig illusionen om en kogekone, der har stået og rørt i gryden siden tidlig formiddag. Jeg er bare personligt lidt af en ‘vat-arm’, jeg kan dårlig løfte de gamle gryder, og så brænder jeg mig dens håndtag. Det har Eva Solo taget højde for – Deres nye gryder er nemlig lette, de er lavet i aluminium, og så har de fået en rustik ru overflade, så de ligner støbejern. For at twiste designet lidt og opdatere det til denne tid, har de forsynet gryder og pander med håndtag i egetræ. Jeg synes faktisk, at de er sluppet ret så godt fra det. Nordic Kitchen er da super flot ikk?

Skærmbillede 2016-09-21 kl. 20.51.27

De nye gryder og pander kommer til at koste fra 799 – 1399 kr.
Se mere her

Potter og pander i lækre klæder
Artikel
Potter og pander i lækre klæder
Beskrivelse
Jeg er et madøre, og jeg er særligt vild med god simremad, grydestege, gryderetter, saucer og supper. Vi lever i en tid, hvor vi igen er begyndt at
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply