Ikke-kategoriseret

Drømmer du om Kasper Eistrup

hmmm… tør man sige ja engang imellem? -Men det gør jeg faktisk, jeg drømmer ofte om at have et at Kasper Eistrups værker hængende. Jeg er stor fan af hans kunst og ville elske at have et af hans store malerier hængende i mit hjem. Jeg har ikke liiiige helt økonomien til det endnu, men det skal nok komme og indtil da, overvejer jeg om jeg skal investere i et litografi fra Kaspers hånd.
Hos Edition Copenhagen kan du købe han litografier – De sælges som regel i et meget begrænset oplag, og de bliver lynhurtigt udsolgt. Lige nu er dette værk til salg i kun 70 eksemplarer, og de er unikke. Litografier er aldrig fuldstændig ens.

De litografier han laver hos Edition Copenhagen er ret cool og gemmer på spændende historier. Som en slags moodboard, eller storyboard med masser fede detaljer, streger, foto og mærkelige elementer – Det er weird på den absolut fede måde… synes jeg altså.

Kan købes her

ke03_1

Drømmer du om Kasper Eistrup
Artikel
Drømmer du om Kasper Eistrup
Beskrivelse
hmmm... tør man sige ja engang imellem? -Men det gør jeg faktisk, jeg drømmer ofte om at have et at Kasper Eistrups værker hængende. Jeg
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply