Ikke-kategoriseret

Behind the scenes…

 

Sponsoreret indlæg, ord, styling og holdninger kommer fra mig

DSC04826

Jeg er så heldig, at udover at skrive til dig hver dag, så får jeg lov at arbejde med en masse spændende danske designfirmaer. Jeg laver billeder, styler og udarbejder kataloger til de sejeste firmaer. I dag tager jeg dig med bagom en opgave jeg netop har lavet for Sofakompagniet.

Sofakompagniet lancerer lige nu en ny kollektion: ‘The Infinite Collection’ – En kollektion i læder eller med læderdetaljer. Jeg fortæller dig meget mere om kollektionen i mit næste indlæg, hvor du også får lov at se det endelige resultat af mit arbejde.


Process


processDet var lidt svært at komme i gang, sådan er det altid, men denne dag vær ekstra svær, fordi solen bragede ind i mit nye studio og der var sådan ca. 35 grader i rummet.
Min arbejdsprocess starter allerede i det øjeblik jeg går fra det første møde med Sofakompagniet. Så snart jeg er præsenteret for en opgave, begynder min planlægning oppe i hovedet. Mit fokus bliver låst på opgaven instinktivt og inspirationen jeg oplever alle vegne fra kredser omkring det projekt, jeg står overfor. Jeg synes faktisk, at jeg meget hurtigt ved lige præcis, hvordan rammerne skal være og hvilken stemning, jeg gerne vil viderebringe. Jeg planlægger grundigt ned til mindste detalje, men jeg sørger altid for at have nok ‘props’ med, så der også er plads til at eksperimenter. Jeg er aldrig nervøs for udfaldet, jeg stoler på mig selv, og ved inderst inde, at selvom noget driller og ikke bliver helt som jeg havde forestillet mig, så bliver resultatet godt, og det synes jeg virkelig også det her blev. Du får ikke lov at se billederne endnu, men lidt info om den smukke nye sofa skal du da have.

DSC04794

Sofaen hedder ‘Bailey’ og jeg valgte den selv blandt de øvrige flotte nyheder i kollektionen. Jeg faldt for dens feminine former i dens stramme form, og så kan jeg virkelig godt lide læderdetaljen, den tilføjer noget nyt i den måde, man er vant til at se sofaer på. Jeg er også fuldstændig vild med den store læderpuf. Læderet på begge møbler er europæisk anilinlæder, det naturligste læder man kan anvende til møbler. Det er så smukt, fordi det ikke er behandlet, så alle læderhudens små “fejl” er synlige, det kan jeg godt lide.

På lørdag den 24/9, skal du se, hvordan resultatet blev.

 

 

Behind the scenes…
Artikel
Behind the scenes…
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply