Ikke-kategoriseret

When coffee making becomes sexy

Ja det mener jeg faktisk, jeg ved ikke helt hvorfor, måske er det varmen, men jeg synes simpelthen, at der er et eller andet frækt over det her design. Altså sexy er måske så meget sagt, men det er da lækkert, smukt og gennemført design, og så er det ret nytænkende…. det kan da også været sexet… eller?

Endnu en messefavorit fra Maison & Objet i Paris. Designeren hedder: Chi-Wing Lee, serien hedder H.A.N.D. og han har designet den for TOAST

Skærmbillede 2016-09-12 kl. 17.38.37Skærmbillede 2016-09-12 kl. 17.35.44Skærmbillede 2016-09-12 kl. 17.35.56Unknown-9

When coffee making becomes sexy
Artikel
When coffee making becomes sexy
Beskrivelse
Ja det mener jeg faktisk, jeg ved ikke helt hvorfor, måske er det varmen, men jeg synes simpelthen, at der er et eller andet frækt over det her
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply