Ikke-kategoriseret

RELIEF – Ny form for væg-kunst

A Hint of Neon


kristine_20163612_OK_B1280_sRGB-1Jeg mødte Kristine første gang for et par år siden på et julemarked i København. Hun stod nede i den fjerneste krog med sine hjemmestrikkede tehætter. Hyggelige og lækre tehætte, som på uhøjtidelig vis fik mig til at trække på smilebåndet og mindes regnvejrssøndage med te på kanden i det kollektivet, hvor min mor, bror og jeg var flittige gæster gennem min opvækst. Stearinlys, varm te og masser af snakkende voksne, guitarspil og følelsen af frihed. Jeg kan stadig vildt godt lide Kristines tehætter, fordi de giver mig den der følelse og rejsen tilbage i tiden.

Sidste år mødte jeg hende igen på Københavnermessen North Modern. Sortimentet var udvidet, nu lavede Kristine også vægtæpper. Ikke strikkede eller vævede vægtæpper, men vægtæpper af sammensyet tekstiler. På en eller anden måde sendte det mig atter tilbage i kollektivet, men disse var bare en del mere cool og moderne, end dem jeg husker fra min barndom. Kontrasten mellem det grafiske udtryk på et bevægeligt materiale kunne jeg rigtig godt lide.

kristine_20163570

I år mødte vi hende så igen på North Modern og nu med et helt nyt produkt, et produkt der stadig udsmykker væggen, men i en helt anden form, end jeg har set før. Meget nytænkende og virkelig smukt. Kristine har designet wallhangers igen, men denne gang i krydsfinér. Krydsfinéren er lagt i lag med udskæringer der danner mønstre, fordybninger og dybde på en helt unik og meget arkitektonisk måde. RELIEF og COLLAGE hedder de og jeg er virkelig vild med det!A-HINT-OF-NEON_woodworks_wallhangings A-Hint-of-Neon_Woodart

A-HINT-OF-NEON_woodworks_wallhangings3

 

 

Du kan se og shoppe hos A Hint of Neon lige her – Og ja du kan stadig få de skønne tehætter, wallhangers i tekstil og de nye af RELIEF i træ.

RELIEF – Ny form for væg-kunst
Artikel
RELIEF – Ny form for væg-kunst
Beskrivelse
A Hint of Neon Jeg mødte Kristine første gang for et par år siden på et julemarked i København. Hun stod nede i den fjerneste krog med
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply