Ikke-kategoriseret

Sådan kan du hænge dine kunstprint

Kunst (om det er kunstprint, akvareller, malerier, foto m.m. betyder ikke så meget) er altafgørende i boligens indretning. Kunst udvalgt af dig personligt giver dit hjem “hjerte og sjæl”, det giver personlighed! Det kan være svært at finde ud af, hvor og hvordan man hænger sin kunst, jeg er typen der hænger det alle steder,  lige fra entré til køkken og badeværelse. Trine Holdbaek laver nogle meget smukke og rolige kusntprint. Hun giver også tips til, hvordan man hænger hendes kunst sammen og hver for sig.

Lad dig inspirere af billederne her – Alle print kan købes her

Stor_billedvæg_sofa_resized-1 Højre_udsnit_sofa_resized Pure_Blue___Pure_Green_skrivebord_resized Pure_green___Blue_waters_soveværelse_resized Pure_Blue___Blue_Water_Splash_soveværelse_resized Billedevæg_fake_soveværelse_resized Flora_02_red___blue_køkken_resized Pure_Green_køkkenhylde_resized The_Lakeside_miljø2_resized 1_reduceret 3_reduceret

Sådan kan du hænge dine kunstprint
Artikel
Sådan kan du hænge dine kunstprint
Beskrivelse
Kunst (om det er kunstprint, akvareller, malerier, foto m.m. betyder ikke så meget) er altafgørende i boligens indretning. Kunst udvalgt af dig personligt giver dit hjem "hjerte og
Forfatter
Boligcious

3 Comments

 • Reply
  Stine
  september 4, 2016 at 11:19

  De er så flotte de billeder. Har allerede en del på ønskesedlen. Jeg er også ret vild med sofaen på det øverste billede. Ved du hvor den er fra?

 • Reply
  Katrine
  september 4, 2016 at 12:48

  Billedet med kinfolk Table, kuplen og den lille blå Lyngby glasvase – hvor er det fine maleri/ billede der står op af væggen fra ?

  • Reply
   Malene Marie Moller
   september 21, 2016 at 08:14

   Hej Katrine

   Alle billederne er af Trine Holbaek, følg linket i indlægget og så kommer du til hendes webshop:-)

   Kh. malene

Leave a Reply