Ikke-kategoriseret

RO…


“The human being is the focal point of everything I do. I want to seduce, wonder and change people through objects. To me, design must relate to the body and soul and must be felt, tasted and seen – sometimes unexplained and on an inaccessible level, sometimes just an everyday wonder.” 

-Rebecca Uth


RO Collection er et dansk firma, som designer smukke ting til hjemmet. Jeg købte for et nogle år siden deres smukke klassiske skål med den lidt utraditionelle form og den smukkeste farve… Jeg er stadig så glad for den skål, jeg har den altid stående fremme.Bowlno.9_lemons
Rebecca Uth driver til daglig RO, hun designer selv en del af kollektionen, men der er flere designere, der bidrager. RO sætter en stor ære i det gode håndværk, kvalitet og materialer. Der er kælet om designet, og det synes jeg faktisk, at jeg kan mærke. De kan noget med formgivningen, der er et så lækkert og blødt udtryk i de mange designs, og så kan RO altså noget med farver, overflader og glasurer, jeg er ret solgt.xxx
RO er et godt navn, jeg synes nemlig, at der findes en skøn ro i hvert enkelt design – Mærk det selv, kig forbi her og se den smukke videoRO_S_25RO_S_24oak piece flat
RO…
Artikel
RO…
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply