Ikke-kategoriseret

Meet Lebowski

Kender du filmen ‘The Big Lebowski”? Det er en fantastisk humoristisk komdie-thriller, en rigtig kultfilm med Jeff Bridges i hovedrollen som Lebowski, hvilket han gør vildt godt. Peter og Anders, som står bag The Oak Men, er fan, så store fans, at deres nyeste design er inspireret af netop denne film.

Oak men9759

Der er nogle fantastiske bowlingscener i filmen, og det er der inspirationen ligget til ‘Lebowski’ en skrivebordsorganizer eller en vase, brug den som du vil. Der følger 2 store og 3 små glasvaser med bowlingkuglen i træ og den koster 749,- ‘Lebowski’-kuglen ligger på en sort metalring, så man kan vinkle kuglen efter behov.

Oak men9731Oak men9716Oak men9907Jeg synes de er ret skønne – ‘Lebowski’ kan købes til efteråret hos theoakmen.com 

Meet Lebowski
Artikel
Meet Lebowski
Beskrivelse
Kender du filmen 'The Big Lebowski"? Det er en fantastisk humoristisk komdie-thriller, en rigtig kultfilm med Jeff Bridges i hovedrollen som Lebowski, hvilket han gør vildt godt. Peter
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply