Ikke-kategoriseret

Come on let’s go

Jeg er ret vild med hollandske Frieda Mellema’s billeder. Hun sammensætter sine værker af fundne og kasserede objekter og scraps, som hun giver et andet liv på legende vis, og ikke mindst på sin helt egen overraskende måde i opsætninger og collager, så der opstår disse uforudsigelige billeder. Det er netop det uforudsigelige i kombination med det uperfekte, der er så fantastisk – det inspirerer mig! Hendes drømmende og generte univers rammer også noget i mig, og lige dette billede med de malede sko, får mig til at tænke på dengang, jeg selv malede et par sko røde. De blev ikke så vellykket og røg derfor ud – de kunne jo være kommet til sin ret, på hovedet, i et af mine farverige tableauer. Dette er mere i det pastelfarvede univers, og det skal det være, for det er en Frieda Mellema.

Frieda Mellema - come on let's go

Billedet er fra serien ‘Come on let’s go’

Kontakt Frieda for køb – find mail-adressen her

Se hele hendes forundelige visuelle verden på lab71.nl
og på instramprofilen lab_71

.

Frieda Mellema - come on let's go

.

Come on let’s go
Artikel
Come on let’s go
Beskrivelse
Jeg er ret vild med hollandske Frieda Mellema's billeder. Hun sammensætter sine værker af fundne og kasserede objekter og scraps, som hun giver et andet liv på
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply