Ikke-kategoriseret

A Moodboard

Portrait_large

To Århusianske drenge flyttede i 2014 sammen i en lejlighed i Århus. Her havde de en fest med at designe og kreerer deres egne møbler til den nye bolig. Det viste sig, at de rent faktisk havde et super godt øje for design, innovative idéer og så var de dygtige med deres hænder. De besluttede at kaste sig ud i livet som designere, stiftede Roon og Rahn og lancerede i 2014 deres første produkt MOODBOARD. – Elsker du ikke bare sådanne historier? Det gør jeg! Det er så fedt, når folk ved et tilfælde finder ud af, at de er gode til noget, og så viser modet til at kaste sig ud over klippen og håbe på de kan flyve – Det kunne de og de gør det stadig! Med MOODBOARD kom der en massiv interesse, da de udstillede på deres første messe, og det forstå jeg godt, for det er sgu temmelig cool det MOODBOARD.

Skærmbillede 2016-08-15 kl. 13.54.48

Det fede ved MOODBOARD er, at du kan flytte rundt på de små knager, og på den måde tilpasse knagerækker til dine behov. Jeg kan rigtig godt lide detaljen med den klare akryl front, det giver noget lethed til designet og så giver det noget helt nyt og kontrastfuldt! Skærmbillede 2016-08-15 kl. 13.58.08Skærmbillede 2016-08-15 kl. 13.57.56

Sådan – Enkelt, elegant og smukt ikk? MOODBOARD fås i 4 størrelser og i to træsorter. Jeg glæder mig personligt meget til at følge disse drenges seje fremtid i branchen.

Du kan se pris og købe MOODBOARD her

 

A Moodboard
Artikel
A Moodboard
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply