Ikke-kategoriseret

Get organized!

I dag er første dag tilbage efter 14 dages sommerferie for mit vedkommende. Det har været en fantastisk ferie, med masser af dejlige oplevelser og masser af tid til at slappe af og reflektere. Jeg har brugt meget tid på stranden og ved poolen på at funderer over, hvordan jeg kan få mere ro på min dagligdag. Sandheden er nemlig, at jeg er lidt flyvsk… jeg hader at blive sat i bås, hader en fast køreplan og hader at få besked på, hvad jeg skal lige nu og her. Jeg handler spontant og jeg handler på følelser og lyst! Men min lille virksomhed er slet ikke helt så lille længere, og hvis jeg skal blive ved med at nyde det jeg laver, og det gør jeg virkelig, så skal der mere struktur på.

Du kender det sikkert godt ikk? Det er meget klassisk når man holder ferie, så lover man sig selv at blive lidt bedre til at holde fri og nyde livet. Man lover hinanden, at alle de der små irritationer og konflikter i dagligdagen skal forsvinde. Vi skal have lidt mere orden og struktur, så glider det hele lidt nemmere…. eller noget 😉 – Hvor mange gange brokker du over, at ungerne ikke har hængt deres jakke op i entréen? -og hvor ofte løber du rundt og leder efter din nøgler?…. jep, jeg tænker, at du er helt med på hvor jeg vil hen.

Lad os kigge på nogle smukke opbevaringsløsninger fra det danske firma WOUD

Woud 15.11.26 Miljø34013 Woud 15.11.26 Miljø34068 Woud 15.11.26 Miljø34171 Woud 15.11.26 Miljø34373_Input Woud 15.11.26 Miljø34405 Woud 15.11.26 Miljø34420_brass

WOUD laver nogle smukke møbler med fine detaljer og et elegant og simpelt udtryk. Se alle deres produkter her – Hos Cahetu.dk finder du et stort udvalg af deres sortimenet

Get organized!
Artikel
Get organized!
Beskrivelse
I dag er første dag tilbage efter 14 dages sommerferie for mit vedkommende. Det har været en fantastisk ferie, med masser af dejlige oplevelser og masser af tid
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply