Ikke-kategoriseret

3 tips til kontorplads i soveværelse

Indlægget er lavet i samarbejde med Engelbrecht Furnitures

Jeg har fokuseret en del på hjemmekontoret de sidste par måneder. Det har jeg gjort fordi den lille arbejdsplads hjemme er blevet et stort behov. For blot 15-20 år siden, var et kontor i hjemmet ikke et must. Vores overvejelser når vi købt hus/lejlighed lå ikke i om der var kontor eller plads til kontor vel? I dag er det bare et must for rigtig mange. Vores arbejde fylder meget mere i vores hverdag, og måden vi “går” på arbejde på, er blevet meget mere flydende. Arbejdsmarkedet har justeret sig efter sine “arbejdere”, det er blevet mere fleksibelt, og det er helt normalt at have en fast hjemmearbejdsdag engang imellem. Jeg kan slet ikke undvære min kontorplads i mit hjem. Jeg er selvstændig, og selvom jeg har kontor i byen og ansatte, så arbejder jeg på mange forskellige tidspunkter i døgnet. Jeg har selv indført en ugentlig hjemmearbejdsdag for dem, der arbejder for mig.

Mit samarbejde med Engelbrecht Furnitures har været super spændende og udfordrende. Vi har gerne ville sætte fokus på den smukke ikoniske kontorstol KEVI. Vi vil gerne vise, hvor smuk den er, og hvor godt den passer ind i det skandinavisk indrettede hjem. I dette indlæg har jeg skabt en lille kontorplads i soveværelset, for det er også en mulighed. Det er ikke optimalt, det ved jeg – Søvn og arbejde bør holdes adskilt, men for nogen er soveværelset det eneste sted, hvor der kan klemmes et skrivebord ind.

Kevi_powder_2_LOW

Her skal du få min 3 tips til indretning af kontor i soveværelset.

  1. Keep it simpel – Vælg et bord der kun liiiige er stort nok til at sidde ved. Vælger du et for stort bord, så ender du med at fylde på med nips og rod, og det forstyrre dig og stresse dig, når du skal sove
  2. Gør pladsen indbydende, smuk og inspirerende, det vil lokke dig til at have lyst til at sætte dig, og du vil glæde dig over din fine kontorplads, når du træder ind i lokalet
  3. Tone i tone – Jeg har valgt en stol, der er næsten samme farve som væggen, det gør hele udtrykker lettere og skaber ro. Kevi_powder_3_LOW

KEVI stolen her er betrukket med smukt pudderfarvet stof fra Kvadrat. Du kan næsten helt selv vælge hvilken farve du vil have den betrukket i. Tjek Engelbrecht FurnituresKevi-powder_1_LOW

3 tips til kontorplads i soveværelse
Artikel
3 tips til kontorplads i soveværelse
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Engelbrecht Furnitures Jeg har fokuseret en del på hjemmekontoret de sidste par måneder. Det har jeg gjort fordi den lille arbejdsplads hjemme
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply