Ikke-kategoriseret

3 fede stole med kød på

Jeg er just hjemvendt fra en dejlige ferie i Spanien, og de kommende to uger tager jeg over, mens Malene holder ferie. I mine to varme ferieuger i Alicante, har jeg dagligt søgt havets brise og de svalende bølger på stranden i selskab med min familie – og en del andre sommerglade turister og spaniere. Det er altid afslørende, at man er ‘de nye ferie-ankommende’, når man står der småbleg i sit badetøj. Ind imellem har jeg kigget rundt på de andre badende, og så er der langt til de redigerede kroppe i medierne, i stedet er der på stranden et mere realistisk billede af, at vores kroppe ser forskellige ud – ikke to kroppe er ens. Dagens blogindlæg præsenterer dig for fire forskellige stole, der tager udgangspunkt i min oplevelse af hudfarve og krop.

Den første er stolen Well Proven stool, som er designet af Marjan Van Aubel og James Shaw. Stolen er lavet af træaffald og bio-harpiks, en blanding der ekspanderer op til fem gange dets oprindelige volumen og bliver til et stærkt opskummet materiale. Tilsat vand og farvestof bliver den grød-lignende masse til en bæredygtig stol med et stolesæde, der minder om hud og kød sat oven på fire træben. Synes den er så fed.

Well Proven Stool - PLEASE WAIT to be SEATED

Well Proven Stool - PLEASE WAIT to be SEATED

Well Proven Stool - PLEASE WAIT to be SEATED

Læs mere om Well Proven stolen og projektet her
og køb den her via danske PLEASE WAIT to be SEATED.

.

Den næste stol er loungestolen Bollo, designet af Andreas Engesvik. Den er en kombination af et komfortabelt sæde med generøst formede puder i en nude-farve. Benene er en metal base, som med sin spinkelhed skaber en interessant kontrast mellem den ‘fede’ stol og de ‘slanke’ ben. Meget elegant design.

Bollo stol designet af Andreas Engesvik

Læs mere om Bollo her fra svenske Fogia.
Den findes både i variationer med tekstil og læder.

.

Den sidste stol Dent har en mere bulet overflade. Med den krøllede finer har det svenske o4i Design Studio for Blå Station gjort det umulige muligt, nemlig at omdanne almindelig finer til 3D, uden at overfladen brydes.

Dent - Blå Station

På trods af sin bulet overflade er stolen en komfortabel skalstol.
Man sidder godt i den, og jeg kan rigtig godt lide det krøllede look.

Dent - Blå Station

Dent - Blå Station

Den findes i et væld af variationer og farver,
hvis du ikke lige er til den hudfarvede version,
se her hos Blå Station.

.

Afslutningsvis får du lige denne grotesk smukke stol AtOne med. Her smelter krop og ramme sammen – et ganske illustrativt billede på, hvor varmt jeg nogle gange havde det på vores tagterrassen i byhuset i Alicante. AtOne er designet af den engelske industriel designer Charlotte Kingsnorth, som bla. er kendt for sin kunstneriske tilgang.

AtOne

Se og læs mere om AtOne stolen her

.

Håber du blev inspireret – Rikke Majgaard

3 fede stole med kød på
Artikel
3 fede stole med kød på
Beskrivelse
Jeg er just hjemvendt fra en dejlige ferie i Spanien, og de kommende to uger tager jeg over, mens Malene holder ferie. I mine to varme ferieuger i Alicante, har
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply