Ikke-kategoriseret

5 favorites

I går skrev jeg et indlæg om min kærlighed til blomster (mange tak for de fine kommentarer, på FB og mails, jeg bliver så glad). Jeg tænkte jeg ville følge op på emnet i dette indlæg, vi skal jo have noget at komme de der fine buketter i ikke?

Her kommer mine 5 favoritvaser …

aytm_16ss_packs_cbs_0006

‘Globe’ fra AYTM – Elegant og gudesmuk med sin buttede form og den smukke messingkrave. Vasen er rund i bunden og har derfor brug for sin messingkrave. Vi kan vel alle have brug for nogen til at holde os engang imellem ikk?
PIECE-of-DENMARK-–-Cognac_19

‘COGNAC’ fra Piece of Denmark – Denne vase er så ny, at den ikke er butikkerne endnu. Jeg er voldsomt forelsket! Vasen tilder lidt og så er ufattelig smuk i farvespillet.Skærmbillede 2016-07-10 kl. 17.52.07

‘Jewel’ af Louise Roe – Jeg bliver bare aldrig træt af denne vase!
TRUE-COLOURS-ALL-1

Det samme gælder ‘True Colour’ fra &Tradition, maskulin og elegant udtrykt og helt fantastisk håndværk. Der findes efterhånden en del virkelig dårlige efterligninger af denne vase derude, men intet kan måle sig med den originale! vase,form

‘FORM’ af Lyngby Porcelæn – Så klar i glasset, sarte farver og buttede former. Jeg vil mene, at dette er den mest feminine vase jeg har set, jeg er vild med den!

5 favorites
Artikel
5 favorites
Beskrivelse
I går skrev jeg et indlæg om min kærlighed til blomster (mange tak for de fine kommentarer, på FB og mails, jeg bliver så glad). Jeg tæ
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply