Ikke-kategoriseret

I’m addicted to…

Jeg er sådan lidt afhængig af musik. -Okay lidt er en underdrivelse, jeg er ret afhængig af musik. Den gang man havde sin CD-samling stående sådan meget synligt, fordi det var cool, der var man ikke i tvivl om, at jeg var glad for musik, jeg havde MANGE (de stod endda i alfabetisk orden… i know.. nørd!). I dag ligger CD’erne gemt væk og Spotify har taget over, men man kan stadig godt se, at jeg er glad for musik, jeg har nemlig en højtaler i stort set alle rum.

IMG_5977

Libratone har jeg erfaring gennem nogle år og jeg er ret tilfreds med deres lyd og design. Nu har jeg så fået fingrene i den helt nye One Click fra Libratone og den er altså ret flot og meget handy. Gummiramme kan tages af, og så kan du montere en lang hank, en strop eller blot lade den være i sin ramme uden. Stropperne er i gummi og de er super lette at montere.

IMG_5973

Det fede ved, at du kan cutsomize One Click fra Libratone er, at den bliver anvendelig mange steder, og er let at tage med på farten, som f.eks. på cykelstyret eller i hånden. Højtaleren streamer via Bluetooth og den tilsluttes meget let. Den kan tåle en mindre regnbyge og fugt, så tag den med på badeværelset, ved poolen, på stranden og i haven.

IMG_5975

 

Jeg skal have min med på ferie…

IMG_5971

… i sengen…IMG_5981

på terrassen…

IMG_5972

…- Og til dagligt passer den godt og diskret her i stuen. One Click spiller godt, 360 g rundt og så kan den altså spille ret højt. Du kan tilslutte flere Libratone højtalere sammen og på den måde synkronisere dem så de afspiller musik samtidig. Det er smart, hvis man bevæger sig fra rum til rum, men også hvis der virkelig skal brages igennem! Har du to af disse højtaler kan de connecte dem og spille dobbelt så højt! Og har du den nye Libratone ZIPP eller ZIPP Mini, kan du koble 6 sammen, og så kan du altså holde et brag af en fest!

ps…. den fås i mange farver

Foto og styling: Malene Marie Møller

 

I’m addicted to…
Artikel
I’m addicted to…
Beskrivelse
Jeg er sådan lidt afhængig af musik. -Okay lidt er en underdrivelse, jeg er ret afhængig af musik. Den gang man havde sin CD-samling stående
Forfatter
Boligcious

2 Comments

 • Reply
  Josephine
  juli 15, 2016 at 09:20

  Spændende lille højtaler du har der! Hvordan spiller den i forhold til B&O Beoplay A2? Hvor store rum kan den spille op?
  Kram

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 15, 2016 at 12:40

   Hej Josephine

   Jeg har ikke prøvet B&O Beoplay så det kan jeg ærligt ikke fortælle dig. Libratone har generelt en meget høj kvalitet når det gælder lyd. Højtaleren her spille fint et rum op, den kan spille højt og kommer lyden ud i 360 grader. Den kan ikke spille en stor fest op, men til dagligt brug er den mere end rigelig. Man kan købe Libratone Zipp, de kan synkroniseres og har 3-6 af dem stående i samme rum så kan du få gang i enhver fest.

   Kh. Malene

Leave a Reply