Kontoret (Office)

En smuk kontorplads midt i stuen

Indlægget er sponsoreret – Styling, foto og ord er af mig

I samarbejde med Engelbrechts er jeg gået i krig med at bringe inspiration til, hvordan den ikoniske klassiske KEVI kontorstol passer ind i et nutidigt hjem. Samarbejdet er helt naturligt for mig, for jeg synes nemlig at stolen er klassisk, smuk og super godt skruet sammen. Jeg er vild med, at man stort set kan customize sin egen stol ud fra et meget bredt udvalg af smukke tekstiler, læder, træsorter og plastmodeller. Stolen kan på den måde gøres maskulin, feminin, cool, rå og diskret. Du kan se her i mit tidligere indlæg, nogle af de stylinger jeg har lavet med en model i træ og så den model du ser i indlægget her.

Min kontorplads flytter jeg rundt på jævnligt, men primært arbejder jeg foran vinduet her i min stue

En smuk kontorplads midt i stuen

Nogle gange rykker jeg det hele over ved væggen foran mine smukke Vee Speers plakater, og der tager hele kontorområdet sig også rigtig smukt ud synes jeg.

En smuk kontorplads midt i stuen

En smuk kontorplads midt i stuen

Stolen er fra Engelbrecht – bordet er fra Skagerak – Bordlampen (første billede) er fra &tradition og lampen på de sidste billeder er fra Frama.

En smuk kontorplads midt i stuen
Artikel
En smuk kontorplads midt i stuen
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret - Styling, foto og ord er af mig I samarbejde med Engelbrechts er jeg gået i krig med at bringe inspiration til, hvordan den ikoniske klassiske
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply