Hjemme hos Boligcious INTERIØR Stue (Livingroom) UDENDØRS Uncategorized

Lounge i stuen og i haven…

I 8 uger ventede jeg på min smukke veloursofa, men det var så heldigt, at jeg har nogle fantastiske og lækre loungemøbler i min have som jeg kunne slæbe ind i stuen i mellemtiden, man skal jo sidde godt når man Netflixer ikk?

Lounge i stuen og i haven...

FLOAT fra Skagerak blev min redning og faktisk synes jeg, at de passede så godt i min stue, at ventetiden på min nye sofa slet ikke virkede lang.

Nu er FLOAT LOUNGE stolene jo tiltænkt haven, men de fungerede altså fint i min stue, og de som besøgte mig, syntes det så godt ud. Nu er de så kommet ud på terrassen igen, og der nyder jeg dem også. De store puder kan sagtens klare en ordentlig skylle, de tørrer lynhurtigt, hvilket er ret imponerende. Her hænger vi ud mine unger og jeg, og de uger jeg er alene bliver det til nogle gode hyggestunder med venner over et glas vin og fuld drøn på terrassevarmeren.

Lounge i stuen og i haven...

 

 

Lounge i stuen og i haven…
Artikel
Lounge i stuen og i haven…
Beskrivelse
I 8 uger ventede jeg på min smukke veloursofa, men det var så heldigt, at jeg har nogle fantastiske og lækre loungemøbler i min have som jeg kunne
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

Leave a Reply