Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

Søndagens must haves…

Jeg elsker søndag – Enten skal man en hel masse med folk man holder af, eller også holder man helt fri leger med lego på gulvet med ungerne, eller måske tager man sig lidt “mig-tid” og får læst en god bog… eller noget.

I dag er det koldt og blæsende, og jeg tænker, at alt hvad jeg har behov for er følgende:

Søndagens must haves...

En god varm kop te, er noget af det bedste jeg ved. Brygget i min smukke tekande fra Skagerak, det er så nemt, der er nemlig indbygget si i, så jeg slipper for tefiltre og gris. ‘Nordic Teapot’ finder du lige her

Jeg har fået et crush på ‘Spine Lounge Petit’ designet af dygtige Space Copenhagen for Fredericia Furniture.. Den smukke lounge chair er så kramme-indbydende, at jeg muligvis kunne flytte ind i dens favn i timevis. Spine Lounge Petit er en del af den lækre Spine-serie.

‘Mesch’ plaiden er en let og lækker uldplaid designet af Mogens Lassen. Jeg har den i Navy, og den er ret populær i vores stue. Min lille søn napper den altid, om den så ligger nederst i bunken af plaider – (jep vi går ikke ned på plaider her hjemme, jeg synes nemlig, at det er noget af det hyggeligste i verden at putte under en lun plaid, og så er mit hus er et gammelt og koldt hus, så lune tæpper er et must) – Jeg byder Mesch i farven ‘Mustard’ velkommen til samlingen, kan købes her

Og ja, sorry så kommer der lige et “Ananas i egen juice” input, for det er da klart, at når du sidder der i din loungestol under den lune plaid med en kop te i hånden, så mangler du noget godt læsestof, og det finder du helt gratis i vores spritnye nummer af Sohome – Læs det gratis her

God søndag ♥

Søndagens must haves…
Artikel
Søndagens must haves…
Beskrivelse
Jeg elsker søndag - Enten skal man en hel masse med folk man holder af, eller også holder man helt fri leger med lego på gulvet med ungerne, eller må
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply