Kunst

Det skal du se….

Det skal du se....

Jeg er ret vild med, som i VIRKELIG vild med Jesper Liengaards kunst! Jeg har skrevet om ham tidligere både her, og i Sohome, og så har jeg haft æren af at interviewe til Mad & Bolig. Jespers værker sætter virkelig noget i gang indeni mig. Han formår at provokere mig, men på en elegant måde som tiltrækker mig og vækker min nysgerrighed. Hans absurde og surrealistiske univers er fuld af humor, selverkendelse og ironi og det er lige præcis balancen mellem dette, der gør, at jeg er så vild med det han laver. Det bliver aldrig frastødende, altså ment på den måde, at det bliver for voldsomt til at kapere, men det bevæger sig på grænsen, en grænse som Jesper mestrer så suverænt.Det skal du se....

Lige nu udstiller Jesper i Galleri A, og hvis du er på de kanter, så skal du kigge forbi, den udstilling er virkelig et besøg værd, det lover jeg dig! Den løber til slut juni. Du kan se mere om udstillingen og hvor den finder sted lige herDet skal du se.... Det skal du se.... Det skal du se.... Det skal du se.... Det skal du se....

 

Det skal du se….
Artikel
Det skal du se….
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply