DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Brain Rain

‘Brain Rain’… Jeg elsker titlen, den er så sigende om mig, og måske også dig? Jeg er en af de der personer, der tænker alt for meget. Jeg tænker på alt, præcis som et citat jeg læste for nylig:

“I think to much.
I think ahead.
I think Behind.
I think sideways.
I think it all.
If it excist,
i’ve fucking thought of it”

Der er ikke noget galt i at være en tænker og en føler, men nogle gange ville jeg ønske, at jeg kunne slukke lidt for tankestrømmen og det øver jeg mig faktisk meget på i øjeblikket – Meditation er the ‘Key word’, men nøj, hvor det kræver fokus og øvelse… jeg er der ikke endnu, men jeg er godt på vej.
‘Brain Rain’… En regn af tanker i et smukt sind. God fredag ♥

Brain Rain

‘Brain Rain’ er af Vin Zzep og kan købes i flere størrelser her

Brain Rain
Artikel
Brain Rain
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply