Badeværelset -(Bathrooms) INTERIØR Mand til Mand

‘Apothecary’ fra Frama… I’m in love

For et par uger siden var jeg forbi de talentfulde Frama designere i deres gudesmukke og historiske lokaler i København. Frama er et hot navn, ikke kun i Danmark, men også i udlandet, hvilket egentlig er ganske imponerende, når man tænker på, hvor unge de er både aldersmæssigt, men også når det gælder år i branchen. Æstetikken i deres design er altid fuldstændig gennemført og kompromisløs.
Frama holder til i St. Pauls Apotek og man træder virkelig ind i en tidslomme, når man træder ind det gamle apotek. Her er indbyggede gulv-til-loft reoler, som stammer helt tilbage fra dengang hvor det stadig var et apotek og et loft, der tager pusten fra de fleste. Omgivelserne er historiske og smukke og de passer bare så fint til Framas stramme enkle designsprog.

'Apothecary' fra Frama... I'm in love

For nylig lancerede Frama ‘St. Pauls Apothecary Collection’ – En mild håndsæbe i en flot flakon, tung som bare pokker i lækkert italiensk glas. Flakonen har er røgfarvet med et stilrent label, som oser af Frama. Det er måske uventet sådan rent teoretisk, at disse drenge skulle designe sæbe… jeg vil vædde med, at de heller ikke selv havde set den komme, hvis man bare træder et par år tilbage i tiden. Men på en eller anden måde er det også bare helt rigtigt, sådan havde jeg det ihvertfald, da jeg så den smukke serie i de perfekte rammer, -nemlig i det gamle apotek. Faktisk var det lidt som om, at de altid havde stået der.

'Apothecary' fra Frama... I'm in love

Jeg har altså ikke prøvet sæben, men allerede med bevidstheden om, at den dufter af Sandeltræ og cedertræ så er jeg solgt, det er nemlig mine yndlingsdufte. Der er også noter af Ylang Ylang i (ved altså ikke lige hvad det er sorry…). Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at den nye sæbekollektion er af høj og særdeles lækker kvalitet… det er jo Frama, der står bag, og så ved man, at det er i orden!'Apothecary' fra Frama... I'm in love

Håndsæben kan købes i St. Pauls Apotek og jeg synes ærlig talt, du skal kigge forbi, det er en fantastisk oplevelse.

Frama Studio – St. Pauls Apotek
Fredericiagade 57
1310 Copenhagen K Denmark

‘Apothecary’ fra Frama… I’m in love
Artikel
‘Apothecary’ fra Frama… I’m in love
Beskrivelse
For et par uger siden var jeg forbi de talentfulde Frama designere i deres gudesmukke og historiske lokaler i København. Frama er et hot navn, ikke kun i Danmark
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply