INTERIØR Kontoret (Office)

Ikonisk stol, perfekt i min stue!

Ikonisk stol, perfekt i min stue!Jeg er gået i samarbejde med Engelbrehts Furnitures, som sælger kontormøbler. Ja det lyder kedeligt, men det er det ikke, her er nemlig en masse historie, smukt design og flotte visioner.
Vi har efterhånden alle et hjemmekontor, behovet er der i hvert fald. De fleste af os har ikke plads til at give kontorpladsen et seperat rum. For en række år tilbage ønskede jeg mig brændende et kontor, men det ønske har jeg ikke længere, jeg er nemlig overbevist om, at jeg ikke ville bruge det. Jeg ville altid ende ved spisebordet i køkkenet. Jeg kan nemlig godt lide at sidde et sted, hvor der er liv omkring mig. Jeg arbejder meget, næsten al min fritid går til mit arbejde, det er min passion og jeg kan ikke lade være. Det føles ikke som arbejde, fordi jeg sætter mig i stuen ved mit skrivebord. Hvis jeg satte mig ind på mit kontor og lukkede døren, så ville det føles som om jeg gik på arbejde – Jeg ville føle mig isoleret og få dårlig samvittighed.

Ikonisk stol, perfekt i min stue!

At have kontor i stuen eller i køkkenet kræver jo, at der er et hjørne, der kan bruges og at man formår at forene det funktionelle med det pæne, så hele rummet spiller og hænger sammen. Brug derfor penge på et pænt skrivebord og en smuk kontorstol. Find en fin lampe og pynt med lidt hyggeligt nips. Gør din kontorplads smuk og indbydende.

Ikonisk stol, perfekt i min stue!

KEVI stolen blev designet i 1958 af Jørgen Rasmussen. Stolen er ikonisk, du genkender den helt sikkert. En klassiker som er blevet efterlignet og har været inspiration for mange mange kontorstole siden hen. Jeg vil vove at påstå, for egen regning, at KEVI stolen er frontløber og grundskitsen for de fleste nydesignede kontorstole i dag. En enkel stol, der er kan det den skal og som diskret passer ind alle steder. Stolen sælger godt, så i virkeligheden er der nok ikke behov for at reklamere for den, sådan er det med klassikere, men Engelbrecht og jeg har sat os for at vise stolens mange ansigter i form af materialeudvalg og polstringer – Vi vil gerne vise, at stolen også kan passe smukt ind i et hvert form for hjem.

KEVI fås i et stort udvalg af polstringer i et væld af farver. Du kan også vælge den i lækkert skind, i flere træsorter, lakeret træ, malet træ og i plast. Jeg vil mene, at du skal være usædvanlig kræsen, hvis du ikke kan finde en version at forelske dig i. Da jeg stod i Engelbrechts showroom, kom det virkelig bag på mig, hvor mange modeller jeg kunne have købt på stedet.

Ikonisk stol, perfekt i min stue!

Jeg har udvalgt en håndfuld KEVI stole i forskellige udtryk og prøvet at implementere dem i mit eget hjemmekontor. Jeg vil i en række indlæg sætte fokus på det lækre hjemmekontormiljø som jeg håber du kan finde en masse inspiration i. I dette indlæg har jeg skabt nogle smukke miljøer (synes jeg selv) omkring KEVI i træ og lys blå uld fra kvadrat. På billederne i dette indlæg kan du se stolen i to udtryk, sat ind i et maskulint miljø og et mere feminint miljø. Jeg håber du kan bruge idéerne til din egen stue.

Ikonisk stol, perfekt i min stue! Ikonisk stol, perfekt i min stue!


Foto og styling: Malene Marie Møller

Kontorstol: Kevi fra Engelbrects Furnitures
Skrivebord: Georg fra Skagerak
Bordlampe: Flowerpot af Verne Panton fra &Tradition
Reol: Showcase fra Anne Linde
Lysestage i nikkel: Kubus fra by Lassen
Lystestage i sort metal: Gejst
Kaffekande og kop: Lyngby Porcelæn
Væggen er malet med Kabe spartelmaling i farve ‘concrete’


Indlægget er lavet i samarbejde med Engelbrechts Furnitures.

Ikonisk stol, perfekt i min stue!
Artikel
Ikonisk stol, perfekt i min stue!
Beskrivelse
Jeg er gået i samarbejde med Engelbrehts Furnitures, som sælger kontormøbler. Ja det lyder kedeligt, men det er det ikke, her er nemlig en masse historie, smukt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply