UDENDØRS

Can’t stop the feeling…. Summer on Boligcious!

Sommeren er over os… Hurra hurra. Jeg har fyldt havemøblerne med hynder, vi har spist ude, grillet, hoppet trampolin og nydt at livet udendørs starter denne weekend.

I Sohome no. 14 har vi hele 20 sider med alt, hvad du kan drømme om at putte i din have. Alt det, der gør haven til det sted, du vil søge ud i hver dag, hele sommeren. Vi har alt med: væksthuse, havelounge, spiseligt bestik, plantekasser, solbriller, sandaler, hængekøjer og meget mere.

Her får du en forsmag, men vi synes du skal klikke forbi og se de mange sider – Her finder du også links direkte til køb, hvis nu du skulle gå hen og falde for noget. Læs det her

Can't stop the feeling.... Summer on Boligcious! Can't stop the feeling.... Summer on Boligcious!

Og hvis du virkelig vil i den helt rette sommerstemning, så kan jeg garantere dig, at du kommer det, hvis du lytter til Justin Timberlakes nye sang ‘Can’t stop the feeling’ – Det bliver årets sommerhit, vi hører den konstant her hjemme.

Can’t stop the feeling…. Summer on Boligcious!
Artikel
Can’t stop the feeling…. Summer on Boligcious!
Beskrivelse
Sommeren er over os... Hurra hurra. Jeg har fyldt havemøblerne med hynder, vi har spist ude, grillet, hoppet trampolin og nydt at livet udendørs starter denne weekend. I
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply