Gaveidéer (Gift ideas) INTERIØR

Fin gaveidé til Mors Dag

Indlægget er lavet i samarbejde med Lyngby Porcelæn

Fin gaveidé til Mors Dag

Om lidt er det Mors dag – Altså på søndag!  Da jeg var barn forbød min mor os at bruge vores lommepenge på gaver til Mors dag. Hun mente at Mors dag var opfundet af butikkerne for at øge deres salg, i de stille måneder – (husk jeg er barn af 70’erne = hippie mor). Sjovt nok var det helt okay med os, jeg syntes faktisk det var lidt sejt, at hun sagde sådan.

Jeg selv ELSKER at få gaver, og den smukke Chapeau lågkrukke designet af Milia Seyppel, måtte meget gerne lande hos mig på Mors Dag. Jeg har lånt en til noget styling, og nu har den stået et stykke tid hos mig, og jeg er altså blevet ret vild med den.

Fin gaveidé til Mors Dag

Fyld den med din mors yndlingsslik og sæt bånde omkring, jeg vil vædde med at hun vil blive meget glad for den. Du kan købe Chapeau fra Lyngby Porcelæn her
Fin gaveidé til Mors Dag

Fin gaveidé til Mors Dag
Artikel
Fin gaveidé til Mors Dag
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Lyngby Porcelæn Om lidt er det Mors dag - Altså på søndag!  Da jeg var barn forbød min mor os at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply