BØGER

Tablebook fra Tine K Home

Jeg kan rigtig godt lide Tine K Homes univers. Der er sådan en fin rød tråd i hendes design og hun er altid 100% tro mod sin DNA. Flettede kurve, skønne stribede havehynder og plaider, unika rustikke potter og bambusmøbler. -Skønt og smukt både inde og i ude den gamle have, men i den mere stringente bolig som blød og varm kontrast. Tine K Homes design er for mig både nutid, fortid og fremtid – Det holder altid, det er klassisk på den der lækre Tine K måde.

I år har firmaet forvandlet deres katalog til en rigtig fin table-book. En tyk og smuk bog, som er så fin at have liggende fremme. Det er et katalog forklædt som Tablebook med Tine K Homes fulde sortiment, suppleret med mange fine og stemningfulde billeder, som helt sikkert vil kunne inspirere dig i dit eget hjem.

Tablebook fra Tine K Home

Når du handler hos Tine K Home (her) får du bogen gratis med. Du kan også købe den for 75 kr. lige her

Tablebook fra Tine K Home

Tablebook fra Tine K Home

Tablebook fra Tine K Home

 

Tablebook fra Tine K Home
Artikel
Tablebook fra Tine K Home
Beskrivelse
Jeg kan rigtig godt lide Tine K Homes univers. Der er sådan en fin rød tråd i hendes design og hun er altid 100% tro mod sin
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply