DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

IMPLODE – Dagens Poster

Dagens poster ‘Implode’ er en lækker blanding af original tegning, akvarel og digital redigering af den norske kunstner, illustrator og grafiske designer Anna Bülow. Hendes kunst er tilgængelig som plakater i begrænset oplag på 200. Signeret og nummereret i hånden. Feminint og grafisk smukt.
IMPLODE - Dagens Poster
IMPLODE - Dagens Poster
‘Implode’ kan købes i 3 formater lige her på hendes hjemmeside ArtByLove
IMPLODE – Dagens Poster
Artikel
IMPLODE – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Allan
  april 23, 2016 at 13:37

  Hejsa og Tak for en lækker blog…..har fulgt og nydt den i årevis efterhånden og tænkte at jeg ville prøve at give lidt igen ved at dele et link (håber dette er i orden) til nogle ret flotte grafiske plakater som jeg er stødt på, som jeg regner med andre end mig ville nyde også kan de hentes kvit og frit………Det er NASAs Jet Propulsion Lab. der med denne serie “Rejseplakater” for nye destinationer, er i gavehumør…..er selv ret glad for Kepler-16b og Titan plakaterne………

  Her er Linket: http://www.jpl.nasa.gov/visions-of-the-future/

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 5, 2016 at 12:06

   Hej Allan

   Tak for mail og link. Det glæder mig at du følger med og kan lide min blog:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply