Belysning (Lighting)

3 lamper jeg køber lige nu!

Jeg er i gang med små og store projekter i hjemmet. Du kan godt glæde dig til de kommende måneder, her kommer der et par seriøse makeovers fra mit hjem direkte til dig!

Jeg er i gang med at shoppe lamper, og de tre jeg har bestilt kan du se her.

3 lamper jeg køber lige nu!

Soveværelset skal have en ordentlig tur. Der skal males, ordnes og så skal denne smukke lampe Petit Machine op på væggen som sengelampe. Lampen er elegant og skulpturel, og jeg er sikker på, at jeg vil vågne nyforelsket op hver morgen… mere skal der ikke til :-). Petit Machine er designet af Linholdt Studio

3 lamper jeg køber lige nu!

På mit lille nye skrivebord skal Flowerpot Table bordlampe stå. Jeg er vild med de runde former og den smukke messing finish. Verner Pantons Flowerpot Table er fra &Tradtion

3 lamper jeg køber lige nu!

Sidste lampe i denne omgang er TSÉ SUSPENSION LAMP fra Lyngby Porcelæn. 3 lamper jeg køber lige nu!

Jeg lånte lampen til en styling for nylig. Jeg hængte den i gangen på førstesalen, og der hang den så smukt. Lampen er i mat porcelæn, og jeg har en svaghed for mat porcelæn og det poetiske udtryk det medbringer. Ja den er smuk slukket, men så vent til den bliver tændt, så er den virkelig SMUK.

3 lamper jeg køber lige nu!
Artikel
3 lamper jeg køber lige nu!
Beskrivelse
Jeg er i gang med små og store projekter i hjemmet. Du kan godt glæde dig til de kommende måneder, her kommer der et par seriøse makeovers
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply