Soveværelse (Bedroom)

Soveværelse tone i tone….

Jeg er vild med at arbejde med farver tone-i-tone, altså samme farve, men i flere nuancer. Når man bruger farver på den måde, opnår man et meget stemningsfuldt udtryk. Hvis man holder nuancerne tæt på hinanden således, at de næsten er ens, og man kun lige aner en lille forskel, kan man skabe poetiske rum, hvis man alså tør gennemføre det i hele rummet med blot få kontraster i andre farver.

Soveværelse tone i tone....

Er det ikke lækkert, hvordan væg og hovegærde er farveafstemt tone i tone? Jeg er vild med det! Billedet her er lavet af Beckers, som jeg blogger for dagligt. Jeg har kørt bloggen for Beckers de sidste 4 år, og her giver jeg inspiration til, hvordan du kan male dit hjem lækkert eller tapetsere med smukke tapeter. Kig forbi her

Soveværelse tone i tone….
Artikel
Soveværelse tone i tone….
Beskrivelse
Jeg er vild med at arbejde med farver tone-i-tone, altså samme farve, men i flere nuancer. Når man bruger farver på den måde, opnår man
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply