Belysning (Lighting)

Italienske skønheder

Italienske skønhederGiopato & Coombes er italienske og producerer de smukkeste lamper bl.a. Flauti her. En masse farverige pendler, som jeg ville foretrække at hænge samlet, evt. over et langbord. For os farveforskrækkede danskere er dette en stor mundfuld, jeg ved det, men italienerne er meget mere modige end os. Jeg turde godt have disse over mit spisebord, turde du?

Italienske skønheder

 

 

Italienske skønheder
Artikel
Italienske skønheder
Beskrivelse
Giopato & Coombes er italienske og producerer de smukkeste lamper bl.a. Flauti her. En masse farverige pendler, som jeg ville foretrække at hænge samlet, evt. over et
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  april 15, 2016 at 14:56

  Ja da! Men vi er heller ikke farveforskrækkede herhjemme 😉 Vi ejer både en pink sofa og et knaldtrødt skab og leder konstant efter flere farverige indslag til indretningen, solgul er på vej kan jeg mærke…måske vi er skabs-italienere!

 • Reply
  Jette Ibsgaard
  september 27, 2017 at 07:29

  Hej Malene1 De farverige pendler er utrolig smukke, kunne sagtens passe i mit hjem.
  Hvilke pærer er der brugt, kan de købes i alle butikker ? og hvad er prisen på lamperne.
  Mvh. Jette

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 8, 2017 at 06:47

   kære Jette
   Hvis du klikker på linket i indlægget fører det dig til deres hjemmeside og via der kan du få oplysninger eller tage kontakt til firmaet. Jeg ved desværre ikke så meget, jeg formidler bare det smukke jeg ser og sender det ud i cyber <3

   Kærligst Malene

Leave a Reply