Boligtekstil (Textiles for the home)

On of those days


“I’ve had the kind of bad day no quote can fix.” 
― Richelle E. Goodrich


Kender du de dage, hvor du fra starten vidste, at du burde været blevet hjemme under dynen? De der dage hvor alt man rører ved går i stykker, og alt man siger kommer forkert ud? Det er ofte de dage hvor man også lige får trådt i en hundelort, kører fra tanken med kaffekoppen på taget (shit hvor har jeg gjort det mange gange)… og ja altså, man får bare godt og grundigt nosset op. Min møgdag startede med en tube kontaktlim, der satte sig fast i mit hår…. don’t ask. Derfra gik det stærkt ned af bakke.

Vi har dem alle de der dage, og måske burde man lytte efter sin intuition og bare blive hjemme under den dyne, så man ikke gør skade på sig selv, sine yndlingssko, bil-lakken og sine yndlingsmennesker. Nogen gange hjælper et undskyld, det virker ikke på bilen, heller ikke på yndlingsskoene, men det virker som regel på sine venner. Heldigvis er det sådan at rigtige yndlingsmennesker tilgiver en, lige meget hvad man har sagt, det er derfor de er ens yndlingsmennesker.

On of those days

Sengetøjet herover er fra Georg Jensen Damask, og hvis du ikke har prøvet deres sengetøj, så bliver jeg nødt til at sige, at det  skal du! Jeg har – som du ved, hvis du er fast læser – et shopaholic problem, når det gælder sengetøj. Jeg har så meget, at det fylder et helt klædeskab. Det bedste jeg ved er at krybe ned under en sprød og frisk dyne med helt rent sengetøj, og jeg skifter så ofte jeg kan, netop for at give mig selv den luksus…. tror der skal rent damask på i aften, det trænger jeg til.

On of those days

Håber på at dagen i morgen bliver smuk, varm og dejlig

Sengetøjet i indlægget her er fra Georg Jensen Damask. Det hedder Winmills og er designet af Nanna Ditzel. Det fås i midnatsblå, stålgrå og hvid. Kan købes her

On of those days
Artikel
On of those days
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply