DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

Under Water

” When you dive under the sea a whole new world full of life reveals itself to be explored. Engaging colours, spectacular shapes and beautiful fish provide the framework for this amazing underwater world”.
-Silke Bonde

UNDER WATER

Silke Bonde har malet en række smukke billeder stærkt inspireret af de farver, former og strukturer hun oplever under vandet. Hun tog sit dykkercertifikat for 6 år siden i Malaysia – Hvor sejt er det lige? Det må på min To-do liste, jeg skal safte susme tage dykkercertifikat. Jeg har dykket i Thailand og det var fantastisk, jeg havde bare lidt glemt det. Silkes smukke billeder fra serien ‘Under Water’ minder mig om, hvor fredfyldt, smukt og betagende livet under vandet er.

Dagens Poster hedder DOT og kan købes her

Under Water

Under Water
Artikel
Under Water
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply