INTERIØR

Sart, delikat og noget så smuk

Sart, delikat og noget så smuk

Det er så delikat det her, at jeg har lyst til at æde hele billedet…:-)

Lyngby Porcelæn leger konstant med nye udtryk til deres ikoniske vase, og der skal ikke meget til at give den elskede vase en diskret ændring. Denne nye variation har jeg et blødt punkt for, fordi den er så dessert-lækker. Helt mat – jeg har en svaghed for mat porcelæn, jeg synes nærmest det bliver poetisk af, at glasuren undlades – og så i den svageste nærmest usynlige rosa farve… -så drypper poesien ned af kanterne.

Sart, delikat og noget så smuk

Den smukke, matte, sarte rosa vase var på weekend hos mig

Sart, delikat og noget så smuk
Artikel
Sart, delikat og noget så smuk
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply