Belysning (Lighting) INTERIØR

En feminin lampe med rå kant

Jeg så denne elegante lampe af Alexandra Raben første gang i Louise Roes katalog. De to designeres produkter er som skabt til hinanden på det billede. Jeg kan rigtig godt lide det feminine touch, farverne og den lidt rå kant, det hele har. Jeg gemte det på mit moodboard, og har kigget misundelsesværdigt på det flere gange. Lampen så jeg så for real på North Modern for cirka et års tid siden, og da jeg stod med den i hænderne og hørte om det fascinerende håndværk og timerne bag, blev lampen bare endnu smukkere.

En feminin lampe med rå kant

 

For 14 dage siden lancerede Stilleben en pop-up shop i samarbejde med designer Alexandra Raben, hvor de tilbyder en unik mulighed for at se nærmere på hendes fascinerende og kontrastfyldte univers med unika-lamperne ‘Intricate’. Alle lamper er særligt lavet til Stilleben og sælges eksklusivt i butikken og på webshoppen frem til d. 17. maj 2016.

En feminin lampe med rå kant

 

Alexandra Rabens lamper er håndlavet, og de er en poetisk fusion af delikate stoflige strukturer og hårde industrielle materialer. Vævningen gør, at man kan se gennem lampen, og det giver nogle ret fine skygger på væggen – ‘Intricate’ er en elegant og unik lampe, der både tryllebinder med sit håndværk, sin feminine og industrielle sammensætning, og ikke mindst med de legende skygger, lampen skaber, når den bliver tændt.

 

En feminin lampe med rå kant

 

Alexandra Raben

 

En feminin lampe med rå kant
Artikel
En feminin lampe med rå kant
Beskrivelse
Jeg så denne elegante lampe af Alexandra Raben første gang i Louise Roes katalog. De to designeres produkter er som skabt til hinanden på det billede. Jeg kan rigtig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply