DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Daylight III

I morges kl. 05.45 gik jeg min morgentur med Rita (the dog). Vi går hver morgen en tur på 30-40 min. og det er et af mine yndlingstidspunkter på dagen. Her lader jeg op, planlægger dagen og hører seje motiverende podcasts… Jep det kan klart anbefales, selvom det lyder viiiiildt tidligt, så er det for mig, den bedste start på dagen.

I morges da vi havde gået et kvarteres tid, slog det mig, at det var lyst… tænk, hvor kan man blive glad, når man pludselig opdager, at foråret virkelig er på vej og dagene bliver længere. Det var en af de dejligere ture, og med fare for at lyde som en Morten Korch kliché, så hilste vi faktisk på en smuk hare… (okay, vi hilste måske ikke ligefrem på den, den var nær død af skræk, da den så os, men altså den var der:-) ) Der var også et par dådyr der græssede på engen, hvor vi typisk går vores tur. En morgen, hvor vi var dus med himlens fugle (…eller noget), og hvor foråret for alvor satte sig i mig.

Med sådan en start på dagen, fik jeg lyst til at hylde dagslyset med Staun P’s nye fotoserie: Daylight – En æstisk og enkel smuk fotoserie. Se hele serien her

Daylight III

Daylight III
Artikel
Daylight III
Beskrivelse
I morges kl. 05.45 gik jeg min morgentur med Rita (the dog). Vi går hver morgen en tur på 30-40 min. og det er et af mine
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply