VÆRD AT BESØGE

Nyt designmarked i Horsens – Denne weekend!

Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend!

Dette fantastiske lokale, forvandels i denne weekend til et lækkert kunst/designmarked. Her vil 30 dygtige udstillere opsætte deres stande og sælge deres værker/design i en lækker og hyggelig atmosfære. Inhouse Design hedder det nye marked, som for første gang åbner dørene den 12. Marts kl. 10.00 (gratis entré).

Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend!

Bag initiativet til Inhouse Design står kæresteparret Søren Beyer og Katarzyna Wasilewska. Søren er indhaver af fotovirksomheden Inhouse og Katarzyna, er illustrator – Du kender hende under navnet Kasia (kvinden bag bl.a. JA-hatten). Nu kender jeg jo Kasia, og alt hvad hun laver er altid skabt med passion og masser af humor og kærlighed, så jeg tror det her bliver ganske godt. Både Kasia og Søren syntes der manglede et designmarked, hvor der var højt fokus på både udstillere og besøgende.

INHOUSE DESIGN er et designmarked med en sammensætning af produkter fra de mest passionerede, hengivne og talentfulde iværksættere i hele landet. Hos INHOUSE DESIGN bliver alle udstillerne håndplukket og sammensætningen af kunstnere, designere og iværksættere på deltagerlisten laves, således at produkterne varierer og ingen af udstillerne føler hård konkurrence de dage hvor markedet løber af stablen.

Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend!

INHOUSE DESIGN er et tilbud for de besøgende, hvor de på et og samme sted kan få mulighed for at møde landets dygtigste kunstnere, designere og iværksættere face to face, høre om udstillernes passion og produkter samt få en kæmpe palette med produkter i alle kategorier, samlet ét sted.

Så afsted med dig til Horsens denne weekend. Søndergårdsalle 9 – Lørdag og søndag fra kl. 10.00 – 16.00.

Her kommer et lille udpluk af hvad der venter dig

Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend!Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend! Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend! Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend! Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend! Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend! Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend! Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend! Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend! Nyt designmarked i Horsens - Denne weekend!

Følg med på Facebook og på Instagram

Nyt designmarked i Horsens – Denne weekend!
Artikel
Nyt designmarked i Horsens – Denne weekend!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply